- Артикул9
- НаявністьВ наявності
- Вид рибиСкат
- ТипМорська риба
- Вид продукціїЗаморожені
- Усі характеристики
- Доставка: Нова пошта, кур’єрська доставка до дверей по Україні
- Самовивіз: Можливий у наших пунктах видачі
- Підтримка: Консультації та допомога з будь-яких питань
- Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
М'ясо ската однозначно вважається делікатесом, і особливо цінується в кулінарії його крила. У них немає кісток, лише хрящі. З крил риби спочатку знімають шкіру. Для цього надрізають її там, де крило має потовщення, потім плоскогубцями підхоплюють шкіру і знімають. Очищене крило розрізають на частини, потім м'ясо кілька годин вимочують, щоб прибрати сторонні запахи. Найчастіше крила обсмажують у паніровці. Але також з них можна варити юшку, гасити з овочами. А в Китаї існує страва, куди шматочки крил ската додаються у сирому вигляді. У Франції варені крила подають із соусом з каперсів та оливкової олії. У Португалії запечені крила ската є національною стравою, в Ісландії страва з крил є обов'язковою на різдвяній вечері. У Кореї з них варять суп, з додаванням сої та перцевої пасти. А для жителів Швеції та Данії крила схилів замінюють м'ясо омарів.
Характеристики
- Вид рибиСкат
- ТипМорська риба
- Вид продукціїЗаморожені
Відгуків про цей товар ще не було.
Поки немає питань про цей товар. Станьте першим!