- АртикулСАР
- НаявністьВ наявності
- Вид рибиСардина
- ТипМорська риба
- УпаковкаПоліетиленовий пакет
- Усі характеристики
- Доставка: Нова пошта, кур’єрська доставка до дверей по Україні
- Самовивіз: Можливий у наших пунктах видачі
- Підтримка: Консультації та допомога з будь-яких питань
- Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Хоча сардину багато хто сприймає лише як відомі консерви, але на цьому її застосування не обмежується. З консервованої сардини готують різні салати та закуски, а також сендвічі. У свіжому вигляді м'ясо сардини має відмінні смакові якості, містить жир і білок. Свіжі сардини використовують для приготування бульйонів, смажать чи тушкують. Варена сардина має сірувато-білий колір, м'ясо досить сухе. А ось смажена ніжніша і соковитіша, має трохи кислуватий присмак. З сардини виходить наваристий прозорий бульйон, чудові рибні котлети. Також рибку можна запікати, готувати на грилі чи пару.
Корисні властивості сардини
Ця риба добре засвоюється, містить багато цінного високоякісного білка. У ній також багато корисних мікроелементів – кальцію, фтору, йоду, натрію, магнію, фосфору, цинку. Сардіна дуже поживна, її калорійність перевищує калорійність інших видів риби. Але жири, які вона містить, дуже корисні для організму. Жир із риби містить поліненасичені кислоти омега-3.
Характеристики
- Вид рибиСардина
- ТипМорська риба
- УпаковкаПоліетиленовий пакет
Поки немає питань про цей товар. Станьте першим!