- АртикулТар1
- НаявністьВ наявності
- Вид рибиПлотва
- Вид продукціїВ'ялена риба
- СолоністьМалосольна
- Усі характеристики
- Доставка: Нова пошта, кур’єрська доставка до дверей по Україні
- Самовивіз: Можливий у наших пунктах видачі
- Підтримка: Консультації та допомога з будь-яких питань
- Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
У тарані міститься дуже багато білка, який легко засвоюється організмом людини. Також в ній є хром, фтор, нікель, молібден, сірка, хлор. Білок з сушеної риби допомагає регулювати обмін речовин в організмі. Риб'ячий жир регулює згортання крові, так як в ньому містяться жирні кислоти, які допомагають знижувати рівень «поганого» холестерину, тому ризик отримати інсульт знижується. Йод сприяє правильній роботі щитовидки. У в'яленій рибі містяться вітаміни групи В, вітамін А, Е, магній, залізо, фтор, які важливі для нормальної роботи мозку, серця.
Багато людей вважають за краще вживати сушену рибку в якості делікатесу до пива. Класикою вважається в'ялена вобла. Але не кожен охочий може відрізнити смачну рибу за зовнішнім виглядом. Смачна і хороша таранка має приємний в'ялений смак, гарний колір, без наявності цвілі, вона не занадто м'яка, але і не пересушена, без жовтизни. Слід затулити рибкою джерело світла і тоді можна побачити, як вона засвітиться.
Превосходно подходит тарань в качестве закуски к пиву. Это неотъемлемые компоненты друг для друга. При умеренном потреблении рыбы вместе с пенным напитком такое сочетание вкусностей принесёт только пользу, так как в пиве содержится много витамина группы В из пивных дрожжей. Этот витамин укрепляет сердечную мышцу. Много в пиве и аскорбиновой кислоты. А в сушеной рыбе много содержатся омега 3 жирные кислоты, которые полезны для профилактики раковых заболеваний, старческого слабоумия, инсульта, инфаркта.
Характеристики
- Вид рибиПлотва
- Вид продукціїВ'ялена риба
- СолоністьМалосольна
Відгуків про цей товар ще не було.
Поки немає питань про цей товар. Станьте першим!