- Артикул9СК
- НаявністьВ наявності
- Вид рибиСкат
- ТипМорська риба
- Вид продукціїЗаморожені
- Усі характеристики
- Доставка: Нова пошта, кур’єрська доставка до дверей по Україні
- Самовивіз: Можливий у наших пунктах видачі
- Підтримка: Консультації та допомога з будь-яких питань
- Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
М'ясо ската однозначно вважається делікатесом, і особливо цінуються в кулінарії його крила. У них не міститься кісток, а тільки хрящі. З крил риби спочатку знімають шкіру. Для цього надрізають її в тому місці, де крило має потовщення, потім плоскогубцями підхоплюють шкіру і знімають. Очищене крило розрізають на частини, потім м'ясо кілька годин вимочують, щоб прибрати сторонні запахи. Найчастіше крила обсмажують в паніровці. Але також з них можна варити юшку, тушкувати з овочами. А в Китаї існує блюдо, куди шматочки крил ската додаються в сирому вигляді. У Франції варені крила подають з соусом з каперсів і оливкової олії. У Португалії запечені крила ската є національним блюдом, в Ісландії блюдо з крил є обов'язковим на різдвяній вечері. У Кореї з них варять суп, з додаванням сої і перцевої пасти. А для жителів Швеції і Данії крила скатів замінюють м'ясо омарів.
Характеристики
- Вид рибиСкат
- ТипМорська риба
- Вид продукціїЗаморожені
Відгуків про цей товар ще не було.
Поки немає питань про цей товар. Станьте першим!