- Артикул1ЩСМ
- НаявністьВ наявності
- Вид рибиЩука
- ТипРічкова риба
- Вид продукціїВ"ялена риба
- Усі характеристики
280 грн.
- Доставка: Нова пошта, кур’єрська доставка до дверей по Україні
- Самовивіз: Можливий у наших пунктах видачі
- Підтримка: Консультації та допомога з будь-яких питань
- Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
280 грн.
/
Як готувати
Найпопулярніші рецепти з щукою - щука, фарширована цілком; заливне; щука, запечена в духовці; котлети із щуки. Щоб нафарширувати щуку, з неї знімають шкіру, відокремлюють м'ясо від хребта, перемішують м'ясо з овочами (крупою, грибами тощо), а потім акуратно набивають шкіру цим фаршем.
У щуки специфічний смак та запах, який традиційно намагаються приглушити при кулінарній обробці. Один із серйозних «глушників» — кислота, через що часто щуку або подають із кислим соусом, або підкислюють перед приготуванням, або готують у кислому середовищі (наприклад, з кислою капустою, сметаною).
Характеристики
- Вид рибиЩука
- ТипРічкова риба
- Вид продукціїВ"ялена риба
Відгуків: 0
Відгуків про цей товар ще не було.
Питань: 0
Поки немає питань про цей товар. Станьте першим!
Схожі товари
Ви нещодавно дивилися
Ікра горбуші Lemberg з/б, 250 грамів
Червона ікра порід лососевих горбуші – смачний та дуже корисний продукт від ТМ Лемберг, Німеччина. ..
1225 грн.