- Артикул1ЛЯГ
- НаявністьВ наявності
- Вага1
- Термін придатності12
- Упаковкатермоупаковка
- Усі характеристики
- Доставка: Нова пошта, кур’єрська доставка до дверей по Україні
- Самовивіз: Можливий у наших пунктах видачі
- Підтримка: Консультації та допомога з будь-яких питань
- Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Жаб'ячі лапки є найвишуканішим французьким делікатесом. Готують їх не тільки у Франції, але і в Іспанії, Італії, Португалії, Греції. Широке поширення цей делікатес знайшов у китайської кухні. Однак знайти страви з лапок земноводних у меню ресторанів не так вже і просто. Це пов'язано з існуючими обмеженнями, а також технологічними вимогами до приготування таких страв. В домашній кухні ця французька національна страва збереглася і представлена безліччю рецептів.Тушки земноводних після приготування за своїм смаком схожі на куряче м'ясо, по своїй текстурі нагадують курячі крильця.
Не дивлячись на безліч варіантів приготування делікатесу, початковий етап у всіх один. Суть його зводиться до попереднього вымачиванию тушок протягом дванадцяти годин. При цьому рекомендується кожні дві години міняти воду. Робиться це для того, щоб м'ясо набухло і набуло рівний білосніжний відтінок. Потім необхідно лапки промити, обсушити і видалити нижню частину. У їжу вживають саме верхню частину ніжок, містить в собі одну кісточку. Тому логічніше було б називати жаб'ячі кінцівки «стегенцями». Готуються делікатеси з земноводних найчастіше в клярі, але є і варіанти подачі їх соусом. Причому за правилами соус завжди подається окремо. Також популярно приготування ніжного фрикасе.
Для Вас відео рецепт :
Характеристики
- Вага1
- Термін придатності12
- Упаковкатермоупаковка
Відгуків про цей товар ще не було.
Поки немає питань про цей товар. Станьте першим!